Autohuuto-säännöt

Autohuuto-säännöt

Autohuuto.fi on Internetissä toimiva huutokauppapalvelu, jossa ostajiksi rekisteröityneet yritykset ja myyjät käyvät kauppaa palvelussa olevien myyjäyhtiöiden ilmoittamista kohteista.

Liittyminen ostajaksi autohuuto.fi huutokauppapalveluun edellyttää yrityksen kuulumista ennakkoperintärekisteriin.

Vuosilisenssi on 80 euroa (alv 0).

Toteutuneista kaupoista ostajaa veloitetaan palveluntarjoajan toimesta 67 euroa + alv / kohde.
Kaikki kauppasopimukset tehdään aina korkeimman tarjouksen tehneen yrityksen nimiin. 

Kaupankäynti ja siinä tapahtuva maksuliikenne tapahtuu myyjän ja ostajayrityksen välillä kauppiaskauppana ilman kuluttajasuojaa ja mahdollista takuuta.

Kun ostaja tekee tarjouksen, sitoutuu myyjä myymään kohteen siitä eniten tarjonneelle. Tehty tarjous on voimassa, kunnes joku tekee sitä korkeamman tarjouksen.
Siten tarjouksen tekemiseen kuuluu samalla ostajan sitoumus ostaa tuote huutokauppa-ajan päätyttyä tarjoamallaan hinnalla, mikäli tarjous on siinä vaiheessa korkein. Autohuuto.fi - palvelussa myynnissä olevista kohteista ei saa tehdä tarjouksia ohi huutokaupan. Kaikki tarjoukset tulee asettaa palvelun kautta. 

Autoliikkeen vaihtoautokohteiden tarjolla ollessa on huomioitava, että myyjä on oikeutettu poistamaan kohteen myynnistä, mikäli siitä tehdään kuluttajakauppa ennen huutokaupan sulkeutumista. Ilmoitus kuluttajakaupasta lähetetään myös tarjouksia tehneille ostajille.

Mikäli kohteena on avoimella tarjouksella myytävä välitystuote (VT) pidättää myyjä oikeuden hyväksyä tai hylätä siitä tehty korkein tarjous. Myyntivahvistus välitystuotteille ilmoitetaan 4 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. 

 

NETWHEELS OY:N PALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT